WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!
Ні.Фоп потрібен?
З 5 травня 2023 року обов'язковим атрибутом будь-якого переказу стає - Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) (раніше індивідуальний податковий номер (ІПН))
Ці всі сервіси працюють лише з фоп або ппЯкщо хочете повісити HTML форму на сторінку власного сайту і шукаєте API для грошових переказів на картку або на рахунок в банку, то є такі сервіси :
Більше сервісів можна знайти в таблиці MasterCard.
Дуже дивно. Тоді я навіть не знаю. Наступного тижня запитаю своїх в конторі.Ці всі сервіси працюють лише з фоп або пп
Вже писав їм
Кажуть що можна ще використовувати interkassa, процюють з фіз. особами при обороті до 15000 в місяці а якщо буде більше попросять справку ФОП... ще буду її тестуватиДуже дивно. Тоді я навіть не знаю. Наступного тижня запитаю своїх в конторі.
interkassa - російська контора. Я вражений тим, як швидко вони замаскувалися під кого завгодно щоб не видавати що вони росіяни. Вони провели реєстрацію як казахи, намагаються заходити на український ринок, навіть українську мову додали на деякі сторінки, деякі репо потерли, деякі приховали. Мабуть соромно.Кажуть що можна ще використовувати interkassa
Дякую, буду знатиinterkassa - російська контора. Я вражений тим, як швидко вони замаскувалися під кого завгодно щоб не видавати що вони росіяни. Вони провели реєстрацію як казахи, намагаються заходити на український ринок, навіть українську мову додали на деякі сторінки, деякі репо потерли, деякі приховали. Мабуть соромно.
Рекомендую відмовитись від роботи з ними.