WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Запитання Платіжна система

• Автор теми LITVINOV
  • Дата створення
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Всім привіт, шукаю платіжну систему яка працює з гривнею...
Також для якої не потрібно оформлятися як фоп
Є варіанти?

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Дяка (diaka.ua). Розробника знаю майже особисто.
Трохи не то, потрібно щось типу пайпалу або паєра, для інтеграції з сайтами...
Паєр почав блокувати оплати а з пайпалом все надто важко... Пробував працювати з fondy але вони захотіли фопа

Ні.
Тільки РНОКПП (той що ІПН), і навіть він не обовязковий, з того шо мені відомо.
З 5 травня 2023 року обов'язковим атрибутом будь-якого переказу стає - Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) (раніше індивідуальний податковий номер (ІПН))

Якщо хочете повісити HTML форму на сторінку власного сайту і шукаєте API для грошових переказів на картку або на рахунок в банку, то є такі сервіси :
Більше сервісів можна знайти в таблиці MasterCard.
А чи вимагають ФОП'а - треба буде дивитись по кожному окремо. Загалом, не мали би.

Останнє редагування:
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Якщо хочете повісити HTML форму на сторінку власного сайту і шукаєте API для грошових переказів на картку або на рахунок в банку, то є такі сервіси :
Більше сервісів можна знайти в таблиці MasterCard.
Ці всі сервіси працюють лише з фоп або пп
Вже писав їм

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Дуже дивно. Тоді я навіть не знаю. Наступного тижня запитаю своїх в конторі.
Кажуть що можна ще використовувати interkassa, процюють з фіз. особами при обороті до 15000 в місяці а якщо буде більше попросять справку ФОП... ще буду її тестувати

Кажуть що можна ще використовувати interkassa
interkassa - російська контора. Я вражений тим, як швидко вони замаскувалися під кого завгодно щоб не видавати що вони росіяни. Вони провели реєстрацію як казахи, намагаються заходити на український ринок, навіть українську мову додали на деякі сторінки, деякі репо потерли, деякі приховали. Мабуть соромно.
Рекомендую відмовитись від роботи з ними.

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
interkassa - російська контора. Я вражений тим, як швидко вони замаскувалися під кого завгодно щоб не видавати що вони росіяни. Вони провели реєстрацію як казахи, намагаються заходити на український ринок, навіть українську мову додали на деякі сторінки, деякі репо потерли, деякі приховали. Мабуть соромно.
Рекомендую відмовитись від роботи з ними.
Дякую, буду знати

Зверху Знизу