WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Вільне спілкування Хто в якій сфері програмування працює і з яким стеком?

• Автор теми flatliner
  • Дата створення
flatliner

flatliner

Новенький
Користувач

Я працюю у веб-розробці, спочатку намагався позиціонувати себе як PHP backend, але з часом змусили занурюватися трохи і у frontend.
На беку, я працюю з FuelPHP, Mysql, MongoDB, а на фронті - JQuery, Kendo та трохи React.js.
Щодо FuelPHP - довгий час шукав собі улюблений фреймворк для власних проектів, пройшов шлях CodeIgniter => Kohana => FuelPHP. На жаль, два останні вже практично померли, тож вважаю, що мені добряче повезло знайти роботу, де ще досі використовується цей фреймворк.

Були часи, коли я думав про зростання кар'єри, виявив, що мені дуже складно зрозуміти популярні нині фреймворки, такі як Laravel чи Simfony. Схоже, що я вже не перелізу на них ніколи, як загнеться моя робота, то й я загнусь )
Хотів було прийняти участь у проекті, що використовував би один з тих фреймворків, щоб подивитися, як з ними працюють профі, але поки що не задалося. Якщо комусь треба людину, якій можна доручити якусь рутинну роботу, в обмін на роз'яснення - я готовий (у більш-менш вільному режимі).

Розкажіть ви, хто з чим працює?

rullan

rullan

Новенький
Користувач

Вважаю себе гуру в HTML, CSS, SEO, SSI...
В PHP - середнячок - але якихось невирішуваних завдань немає - суть і принцип роботи компілятора мови зрозумів...
JS :giggle: - так поскільки потрібно... з ДЖПТ чатом можна кодити.....
Можу перевертати та обслуговувати сайти :cool: на CMS-DLE.
------- налаштування реклами гугл, мета, аддсенсе. Гугл аналітика та Яндекс метрика.

• Адміністратор
  • Модератор
Працюю з php, в більшості використовую фреймворк yii2, з laravel не подружився...
Також працюю з різними cms (xenforo, ips community, wordpress, joomla, колись працював ще з dle)
В фронтенді використовую jQuery, vue.js та інколи react але його поки ще не дуже опанував

sasham

sasham

Новенький
Користувач

Php, js, vue.js, node.js, html, css в основному працюю з php і фронт, але останнім часом подобається vue.js + node.js бачу більше можливостей, та легкість в реалізації динамічних додатків. Хоча php основа моєї роботи, не дружу з WP, modx, jaravel, yii просто не доводилось з ними працювати. Хотілося б подивитися, як їх використовують професіонали для побудування своїх систем.

frz

frz

Новенький
Користувач

Python / FastAPI, REST API, SQLAlchemy, MySql, html, js - фронт в мене "ніякий" на рівні трейні або слабкого джуна, головне сам функціонал, однак поволі доводиться UI робити ближчим до розуміння простих смертних юзвірів, відповідно і якась подоба дизайну теж вища від нуля.

frz

frz

Новенький
Користувач

Python / FastAPI, REST API, SQLAlchemy, MySql, html, js - фронт в мене "ніякий" на рівні трейні або слабкого джуна, головне сам функціонал, однак поволі доводиться UI робити ближчим до розуміння простих смертних юзвірів, відповідно і якась подоба дизайну теж вища від нуля.
Апдейт: Приєднався до проекту, де буду писати чистий SQL принаймні впродовж 3-6 місяців в середовищі dbt + snowflake. Далі планують додавати інші технології. Вищезгаданий проект буду старатися підтримувати у вільний час...

Програмування хоббі, не більше. Колись хотів поєднати своє життя з програмуванням, але зрозумів що у мене не вийде, можливо це і на краще. Але в принципі інколи виконую замовлення по PHP/MySQLi, HTML, CSS. В дизайні шарю найкраще, напевно, але з фреймворками не працюю

• Адміністратор
  • Модератор
frz

frz

Новенький
Користувач

Відома о обмежених колах, навіть не відома а відомий:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Я так розумію, це якийсь трансвестит. Тоді не хочу детальніше знати хто це. Але цікаво чим керуються люди які таке ліплять в своєму профілі.

• Адміністратор
  • Модератор
Я так розумію, це якийсь трансвестит. Тоді не хочу детальніше знати хто це. Але цікаво чим керуються люди які таке ліплять в своєму профілі.
Чим керуються не знаю, дізнався про це створіння коли читав новини і там була стаття що цей транс хотів згвалтувати не повнолітнього хлопчика в Каліфорнії

denis

denis

Новенький
Користувач

Дякую за поділ досвідом! Ваш шлях у веб-розробці дуже цікавий, особливо те, як ви перейшли через кілька фреймворків і знайшли своє місце з FuelPHP. Я теж працюю у веб-розробці, і розумію, як важко буває змінювати звичні інструменти на щось нове.

У [реклама] ми спеціалізуємось на розробці сайтів і мобільних додатків, використовуючи різні технології, включаючи React.js і Node.js. Ми також надаємо послуги UX/UI дизайну та SEO. Якщо вас цікавить більше, можете ознайомитись з нашими послугами на [реклама]

Останнє редагування модератором:
Зверху Знизу