WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!
Мені тоже подобається xiaomi, років 7 купляю лише їх... Все підходить лише єдине що не сподобалося це їх перехід на іншу прошивку hyperOS, ніби нічого і не змінила ця прошивка хіба що додала більше глюківКористуюсь Xiaomi Redmi 8t. Цього року буде йому четвертий рік. Глючить звісно, так як телефон бюджетний, але мені подобається, і себе він окупив. Буквально вчора його втопив, але швиденько відреагував і встиг витягти з води. Витряс воду, посушив феном і нічого йому не сталось. Я приємно здивований, але уже варто давно переходити на новішу модель, звісно ж цієї фірми)
Яйфон як для мене це лише понти, в дружини 14 pro, брали за 45 ну тіпа телефон як телефон нічого особливого хіба що камера і все, плавним я його не назву як більшість кричить що він плавніше та ніфіга... Інтерфейс мені страшно не зручний може це через те що я привик до андроїдівНе розумію людей, які порівнюють айфон з сяомі. Ну дебіли ж Що сяомі новенький за 6к, що вживаний айфон за 16к. Різниця є?
З компасом є не погані телефони, і не дорогі... Наприклад xiaomi, samsungВзагалі не важливе питання для мене. Я ще довгий час взагалі відмовлявся купувати собі смартфон, мені телефон - щоб дзвонити. І зараз він слугує лише продовженням комп'ютера, можливість заглянути в телегу, коли хтось щось пише, а я поза домом. Єдине я тупонув, взяв модель без компаса... я люблю за грибами в лісі пошаритись, гугл-меп твоє положення відображає, а напрямок, якщо не можеш визначити за іншими ознаками, складнувато... )
Ну, ще іноді камерою користуюсь... так що практично не важливо, який це телефон. Будь-який підійде, тільки б з компасом ще.