- 30.07.24
- 2
- 0
- Автор теми
Добрий день. Не так давно я почав детальніше цікавитися розробкою і публікацією сайтів. Мене цікавив весь процес від нуля до опублікованого сайту. Також на роботі мені поставили задачу створити PBN-сітку зі статтями, але вона, на жаль, провалилася через нестачу ресурсів. Чисто для себе я вирішив запустити сайт зі статтями без великих перспектив, але загалом, щоб побачити, як все працює. Вибрав для цього WordPress за порадою. Сьогодні я помітив, що навіть при купівлі шаблонів повноцінний сайт з великим функціоналом виходить не дуже. Він все одно виглядає як обрубок. Я почав аналізувати інші сайти і побачив, що велика кількість сайтів новин, відео (Україна, Росія) створені на DataLife Engine (DLE) – російському сервісі (навіть сайти, які були створені не так давно). В DLE розписаний дійсно цікавий і зручний функціонал, але мені не хотілося б підтримувати агресора, вкладаючи умовні 12 тисяч рублів. Чи є якісь альтернативи цьому? Які ваші думки на цей рахунок?
+ Питання по країні. Чому багато таких сайтів (в тому числі українських) розміщені в США? Хіба якщо сайт розміщений в іншій країні під нього не попадає законодавство України? На скільки я бачу країна навіть цього сайту Фінляндія
+ Питання по країні. Чому багато таких сайтів (в тому числі українських) розміщені в США? Хіба якщо сайт розміщений в іншій країні під нього не попадає законодавство України? На скільки я бачу країна навіть цього сайту Фінляндія