WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Запитання Пропозиці що до оновлення форуму

• Автор теми LITVINOV
  • Дата створення
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Всім привіт, в цій темі буду писати про оновлення форуму, додавання нових функцій

Нове:
  • Додав темну тему
  • Замінив скучні трофеї на відзнаки, які відображаються в темах та в профілі користувачів
  • Оптимізував планість обох тем
  • Новий профіль користувача
  • Переробив віджет хто переглядає/переглянув тему...
  • Пагінація тепер на ajax

🫡 Робота продовжується

Також буду радий почути ваші ідеї що до додавання нових функцій

Останнє редагування:
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Всім привіт, додав pwa(прогресивний web додаток) для для сайту
Який дозволяє користуватися сайтом без використання браузера...
Хто встановить, напишіть свій відгук як працює

Всім привіт, додав pwa(прогресивний web додаток) для для сайту
Який дозволяє користуватися сайтом без використання браузера...
Хто встановить, напишіть свій відгук як працює
Не погано) Єдине що час завантаження мене не дуже радує, але скоріш за все це мій телефон вийо)

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Не погано) Єдине що час завантаження мене не дуже радує, але скоріш за все це мій телефон вийо)
Тестував швидкість завантаження, ніби все норм
Тут увімкнений поворот екрану? 🤔 Для чого він?
Це в xenforo, з коробки встановлено для pwa, як відключити поки не знайшов

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Всім привіт, трішки оновлення
Додав на головну новий віджет який знаходиться зверху, де можна відстежувати нові теми/повідомлення та інше
Зроблено для того щоб не скролити до низу щоб побачити нові теми

Останнє редагування:
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Додав систему репутації для користувачів, щоб залишати відгуки про інших користувачів

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
  • Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
  • Подобається
Реакції: wjd
flatliner

flatliner

Новенький
Користувач

Я не знаю можливостей цього двигла, але якщо можна зробити на головній сторінці, щоб у нових повідомленнях якось відрізняти прочитані від непрочитаних, то зробіть це, будь ласка.

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Я не знаю можливостей цього двигла, але якщо можна зробити на головній сторінці, щоб у нових повідомленнях якось відрізняти прочитані від непрочитаних, то зробіть це, будь ласка.
Ви яку тему використовуєте? В світлій це реалізовано, а ось в темній ні, в планах зробити нову темну тему тому що ця зроблена як попало за 30хв і багато чого не реалізовано але перше напишу декілька плагінів які запланував а тоді вже візьмусь до темної теми

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Додав чат на форум, щоб користувачі могли спілкуватися на різні теми не створюючи теми...
Якщо вам не цікавий чат, то його можна згорнути і він не буде заважати
Як вам?

flatliner

flatliner

Новенький
Користувач

Ви яку тему використовуєте? В світлій це реалізовано, а ось в темній ні, в планах зробити нову темну тему тому що ця зроблена як попало за 30хв і багато чого не реалізовано але перше напишу декілька плагінів які запланував а тоді вже візьмусь до темної теми
Та наче світлу, але щось я не бачу, як я маю розрізняти, де прочитане, а де ні... ото червоні стрілочки зліва? Ну, буду знати, хоча воно не очевидно дуже...

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Модератор
Та наче світлу, але щось я не бачу, як я маю розрізняти, де прочитане, а де ні... ото червоні стрілочки зліва? Ну, буду знати, хоча воно не очевидно дуже..
Щось придумаю, щоб було очевидніше

Зверху Знизу