WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Вільне спілкування най ся почне флуд

• Автор теми frz
  • Дата створення
  • Адміністратор
  • Модератор
flatliner

flatliner

Новенький
Користувач

Як я намагався навчити ШІ малювати гіфки, попросив намалювати 4 послідовних кадри, де Змія вишиває на швейній машинці (ну я такий, простих завдань не даю). Ось що з цього вийшло після вирізання і склейки окремих кадрів :)
snake.gif

• Адміністратор
  • Модератор
А є сайти/застосунки де можна безкоштовно створювати зображення за допомогою штучного інтелекту? 🫣
З безкоштовних знаю ці
Є ще багато платних, там і можливостей більше

Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Мені подобається AI Art Generator.
Попросив намалювати "developer community" 😁
8-yvC0IDCR1HbMMBy.png
https://hotpot.ai/art-generator

Написано що для не комерційного використання треба вказувати посилання 🤔цікаво, а що може статися якщо не вказати таке посилання? 🙄

• Адміністратор
  • Модератор
Це Copliot безкоштовно вже таке генерить!
Білка - уже тестує ключі та ліцензію :cool::coffee:
Тоже його тестував, попросив створити логотим для цього форуму зі зображенням єнота, ось таке вийшло...
Навіть не погано

Вкладення

• OIG3.png
    OIG3.png
    780.7 КБ · Перегляди: 12
  • OIG3_1.png
    OIG3_1.png
    1.4 MБ · Перегляди: 12
Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Вночі дивився рейтинг різних CMS на свйті W3Techs. Я так зрозумів, цей сайт збирає статистику використання по всьому світу. На першому місці вордпресс, але також у цьому рейтингу був prom.ua, спочатку подумав, що я кудись не туди дивлюсь 😅
Screenshot_20240429_125201_Chrome.jpg
ось посилання на сам рейтинг: https://w3techs.com/technologies/overview/content_management

Як на мене це круто, але якось мене не покидає відчуття дисонансу 🤓 чомусь я сприймаю пром як звичайний маркетплейс і було неочікувано побачити його в світовому рейтингу CMS 😅

flatliner

flatliner

Новенький
Користувач

Дивина та й годі. Трошки погуглив - нічого не знайшов, щоб існувала якась CMS від prom.ua, принаймні доступна для широкого загалу, навіть комерційна... ніц не знайшов.

• Адміністратор
  • Модератор
Дивина та й годі. Трошки погуглив - нічого не знайшов, щоб існувала якась CMS від prom.ua, принаймні доступна для широкого загалу, навіть комерційна... ніц не знайшов.
В них є якийсь конструктор магазинів, шось типу cms але не зовсім
В них є якийсь конструктор магазинів, шось типу cms але не зовсім

Вкладення

• Screenshot_2024-04-29-16-18-16-591_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2024-04-29-16-18-16-591_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    347.5 КБ · Перегляди: 1
Зверху Знизу