WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Запитання Як створити сайт знайомст?

• Автор теми Олексій
  • Дата створення
Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Чи є якась безкоштовна і максимально проста CMS для створення сайту знайомств ?
або щось накшталт "дошки оголошень" для знайомств?
Щоб там був профіль користувача, пошук, особисті повідомлення і щось схоже на стрічку з дописами користувачів 🤔
Мені сподобалась UNA, але там немає української мови, а ще не дуже зручні особисті повідомлення. Можливо хтось знає щось схоже?

Не знав де поставити це запитання. Вибачте якщо пишу не в тому розділі 🫣

• Адміністратор
  • Модератор
Можете спробувати wowunder v4.3.3, вона є в безкоштовному доступі... Там дуже класний функціонал

• Адміністратор
  • Модератор
А бо ж ще belloo дуже класна cms під знайомства, чи є в безкоштовному доступі не знаю, ліцензія коштує 200$

Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Можете спробувати wowunder v4.3.3, вона є в безкоштовному доступі... Там дуже класний функціонал
Виглядає дійсно круто, проте мені здається що там занадто багато всього 😄
Я хочу щось максимально просте, у мну взагалі була думка зробити щось на phpdd 😄 залишити там лише три кнопки і все (користувачі, повідомлення, написати) 🫠
Доречі, UNA мені сподобалась ще й тому, що там можна повимикати майже все 😅

• Адміністратор
  • Модератор
Виглядає дійсно круто, проте мені здається що там занадто багато всього 😄
Я хочу щось максимально просте, у мну взагалі була думка зробити щось на phpdd 😄 залишити там лише три кнопки і все (користувачі, повідомлення, написати) 🫠
Доречі, UNA мені сподобалась ще й тому, що там можна повимикати майже все 😅
У wowunder якщо не помиляюсь також можна відключати все не потрібне,
Можете встановити поюзати а якщо не підійде видалити тай все

• Адміністратор
  • Модератор
А бо ж ще belloo дуже класна cms під знайомства, чи є в безкоштовному доступі не знаю, ліцензія коштує 200$
Доречі є belloo в безкоштовному доступі правда не самого свіжого релізу, можете також глянути в його сторону... По функціоналу схожий на badoo

Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

• Адміністратор
  • Модератор
Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Так це, наче, воно і є
🤔
А взагалі хотілось би якусь "легально" безкоштовну систему 😅 я зараз точно не планую вкладати в це гроші🙄

• Адміністратор
  • Модератор
Так це, наче, воно і є
🤔
А взагалі хотілось би якусь "легально" безкоштовну систему 😅 я зараз точно не планую вкладати в це гроші🙄
З безкоштовних не знаю нормальних

• Адміністратор
  • Модератор
Так це, наче, воно і є
🤔
Ще можете цю cms спробувати https://www.humhub.com
Колись її юзав, ніби не погана

• Адміністратор
  • Модератор
Останнє редагування:
  • Адміністратор
  • Модератор
Ооо, доречі згадав про sngine, дуже класна cms, по краще буде чим wowunder та і розібратися вам з ним буде легше
Я розглядав sngine під соціальну мережу коли думав над тематикою нового сайту

Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Ось встановив, можете поюзати https://xxx
Логін: adm
Пароль: adm12345
Я не знаю куди натиснути щоб увійти 🥲
Вибачте, я не дуже розуміюсь на цих штуках.
Screenshot_20240425_151527_Chrome.jpg

А ще там теж потрібен код під час встановлення 🤔 може мені не варто було туди лізти 🤓
Screenshot_20240425_151457_Chrome.jpg
Але під "кодом покупки" написано "випадкове значення". У мене здається було інакше 🤔

Останнє редагування модератором:
Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Ооо, доречі згадав про sngine, дуже класна cms, по краще буде чим wowunder та і розібратися вам з ним буде легше
Я розглядав sngine під соціальну мережу коли думав над тематикою нового сайту
Там теж, здається, немає української мови 🤔 принаймні, на сторінці демо її не було

А Ви пробували UNA? Її важко буле перекласти українською? 🤔

• Адміністратор
  • Модератор
Там теж, здається, немає української мови 🤔 принаймні, на сторінці демо її не було

А Ви пробували UNA? Її важко буле перекласти українською? 🤔
Wowunder та sngine перекладається не важко а з una не працював

Олексій

Олексій

Новенький
Користувач

Так вона ж ніби платна?)
Безкоштовна. Її можна встановити через cPanel на хостингу. Там просто багато платних модулів.
Але в якийсь момент, я зрозумів, що можу відредагувати майже все, що мені потрібно, окрім привітального повідомлення на головній сторінці 🫣 і це так тупо... де я тільки не лазив, а те що мало би бути найпростішим, знайти не можу 😅

Зверху Знизу