WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Допомога Як поставити собі дедлайн і не забити на нього?

• Автор теми Morisio
  • Дата створення
Morisio

Morisio

Новенький
Користувач

Я вже приблизно 4 місяці верстаю перший сайт для портфоліо. Це лединг фотостудії. Як на мене розробка триває занадто довго, можливо це через брак досвіду в таких проектах, але мені здається це через не регулярність моєї роботи. Я стараюсь приділяти цьому по 2 години кожен день і недавно поставив собі дедлайн, але забив на нього. Питання як поставити собі дедлайн і не забити на нього?

Не по темі: Скільки часу ви верстали своє портфоліо для пошуку першої роботи?

• Адміністратор
  • Модератор
Як собі поставити дедлайн якось дуже абстрактне питання, можете змотивувати себе тим що отримаєте більше замовлень по роботі, заробите більше грошей і т.д

Не по темі: Скільки часу ви верстали своє портфоліо для пошуку першої роботи?
Вже і не пам'ятаю, дуже багато часу пройшло але довго

frz

frz

Новенький
Користувач

В мене не та спеціалізація, однак теж часто забиваю щось зробити. Щоб якось боротися з забиванням, використовую спосіб поділу задачі на менші частини. Коли це щось мале, то його легше усвідомити, уявити в голові як я це виконую від початку і до кінця, тому забивання переважно можна уникнути. Роблю собі нагадування зробити саме цю малу частину, використовував для цього різні засоби, це google calendar, asana, pomodoro. Зараз дуже активно використовую google calendar для таких речей. Також asana використовується на одному з робочих проектів - це можна описати як щось типу jira для менш технічних задач, але підійде для багато чого.

Зверху Знизу