WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Запитання Gemini API

• Автор теми wjd
  • Дата створення
W

wjd

Новенький
Користувач

Gemini API надає безкоштовно 1500 запитів на день, що може бути достатньо для тестування чи невеликих пет-проєктів. Але при спробі зареєструватися кидає на сторінку, де є великий список країн, в яких сервіс доступний. України серед них немає:(
На "U" є такі країни:
Uganda
United Kingdom
United Arab Emirates
United States
United States Minor Outlying Islands
U.S. Virgin Islands
Uruguay
Uzbekistan
Кому-небудь вдалося зареєструватися? Чи буде працювати реєстрація через проксі або інший спосіб?

frz

frz

Новенький
Користувач

Там річ не лише у проксі. Якщо пробували колись перебуваючи за кордоном встановити місцеві додатки з Google Play, то багато додатків будуть недоступними. Чому? Бо ви щойно (чи відносно недавно) переїхали з іншої країни і ваш акаунт все ще "числиться" за іншою країною. А деякі додатки дозволено встановлювати лише під тими акаунтами, котрі "числяться" в країнах, на які вони розраховані.

Я вже два роки знаходжуся в іншій країні, але один з акаунтів під яким я залогінений на одному з телефонів, все ще вважає що я в Україні. Інший мій акаунт вже "переселився" в країну перебування. Мабуть це пов'язано з тим, що я час від часу заходжу з-під іншого акаунту під проксі з України.

Мій висновок: для роботи з необхідними сервісами потрібно скористатися одним із способів аби акаунт вважався "місцевим" у тій країні, де потрібно, наприклад створити новий акаунт з-під проксі і прив'язати місцевий номер телефону. Тут увага, бо швидше за все, сервіси такі як Gemini захочуть щоб ви прив'язали банківську картку на випадок, якби перевищили ліміт безкоштовних запитів. Банківська картка з України може не підійти (принаймні в одному з випадків, коли я працював з іншим сервісом API від google, моя українська картка не підійшла).

• Подобається
Реакції: wjd
Зверху Знизу