WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!
Дякую, я вас почув але більша кількість розділів таке собі... Просто будуть існувати, створив розділи які завжди користуються актуальністю а далі подивимось може і добавлю ще, на рахунок смайликів, тоже так думаю, в скорому часі вони будуть змінені але напевне не з лолзаЯ бачу, тут замахнулися на XenForo) Пропоную додати більше розділів як під статті, так і під ЗЦ. Добре було б додати у редактор смайлики не JoyPixel, а, наприклад, з лолза)
Мені здається було б прям шикарно зробити окремий розділ для скриптів. Я б виставив парочкуДякую, я вас почув але більша кількість розділів таке собі... Просто будуть існувати, створив розділи які завжди користуються актуальністю а далі подивимось може і добавлю ще, на рахунок смайликів, тоже так думаю, в скорому часі вони будуть змінені але напевне не з лолза
Для скриптів є ресурси, щоб на форумі був форум а не звалка всього на купу https://wox.in.ua/resources/Мені здається було б прям шикарно зробити окремий розділ для скриптів. Я б виставив парочку
Бачу в програмуванні розділ CMS, але це не зовсім те, напевне є ще ж звичайні движки, не CMS (Moodle це LMS взагалі)
А на рахунок розділів дякую, перебудую вузли щоб було трохи зручнішеМені здається було б прям шикарно зробити окремий розділ для скриптів. Я б виставив парочку
Бачу в програмуванні розділ CMS, але це не зовсім те, напевне є ще ж звичайні движки, не CMS (Moodle це LMS взагалі)