WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Запитання Безкоштовний тестовий домен

• Автор теми wjd
  • Дата створення
W

wjd

Новенький
Користувач

Чи можливо зараз зареєструвати безкоштовно домен для тестового проєкту? Раніше були типу .tk і подібні, але зараз реєстрація наче не працює.
Не обов'язково верхнього рівня. Має бути мінімум A-запис доступний для редагування.
Знаю про .pp.ua. Які ще є варіанти?

• Адміністратор
  • Модератор
Наскільки знаю домени .tk .ga .ml та інші які колись були безкоштовні стали платними, на даний момент доступний лише .pp.ua також на ramzet.net можна зареєструвати домен free.hr за 15грн
Також там при купівлі хостингу можна отримати домен .me безкоштовно на рік

Останнє редагування:
  • Подобається
Реакції: wjd
W

wjd

Новенький
Користувач

Один (лише один на рило) домен можна зареєструвати безкоштовно на сайті 1gb.ua - це буде щось типу .cc.ua
Я так зрозумів, що ці домени додаються безкоштовно до платного хостингу. І використовувати їх можна тільки з хостингом разом.

frz

frz

Новенький
Користувач

Я так зрозумів, що ці домени додаються безкоштовно до платного хостингу. І використовувати їх можна тільки з хостингом разом.
Ні, я зареєстрував там свій щось.cc.ua безкоштовно і без хостингу. Хіба що змінилися умови, бо це було декілька років тому.

• Подобається
Реакції: wjd
frz

frz

Новенький
Користувач

Також тут можна отримати один субдомен безкоштовно і без хостингу, вибір можливих субдоменів значно більший, але також вони частіше довгі і менш змістовні, ну але що ви хочете задарма:

:cool: .pp.ua - Реєструється безкоштовно - але геморойно! Активація через чат бот в Телеграмі...
геморойно? це простіше ніж встановити Laravel, у сотні разів простіше..
Є ще https://nic.eu.org/, але його певно реєструють в ручну, тому щоб отримати домен .eu.org доведеться почекати кілька тижнів

• Адміністратор
  • Модератор
Доброго дня, у нас реєстрація pp.ua легша. Ви приймаєте код на свій номер.
Реєстрація pp.ua всюди одинакова не легша не важча

Я завжди роблю активацію через телеграм бота так найзручніше як для мене

Ramirez

Ramirez

Новенький
Користувач

Реєстрація pp.ua всюди одинакова не легша не важча

Я завжди роблю активацію через телеграм бота так найзручніше як для мене
Маю на увазі, що деякі люди вважають що реєстрація через мережі важчі. Тому якщо приходить смс, це має бути легким варіантом, отримав код без зайвих дій ввів і все.

Зверху Знизу