WOX.IN.UA - форум web розробників

Вітаємо на нашому форумі! Тут ви зможете обговорювати останні тенденції технологій, вирішувати завдання та обмінюватися досвідом з іншими розробниками.

WOX — це місце, де кожен може знайти щось корисне, навчитися новому та знайти відповіді на свої питання!

Обговорення Ardilla-CMS - потрібна допомога.

• Автор теми rullan
  • Дата створення
rullan

rullan

Новенький
Користувач

Усім привіт!
Потрібна допомога у розробці Ardilla-CMS - https://ardilla-cms.top
:ninja: Потрібні фахівці з PHP...
Система майже на 90% готова - Зараз завершую редактор форм і ще потрібно завершити коментарі.
Уже готово:
  1. Реєстрація, авторизація
  2. Права Юзерів
  3. Створення категорій та постів
  4. Власний шаблонізатор
  5. СЕО налаштування
  6. Банери

Вкладення

• 2.png
    2.png
    129.3 КБ · Перегляди: 2
rullan

rullan

Новенький
Користувач

Я так передбачаю, що через 2-5 років сайти стануть 3-D, сторінки будуть важити за 10 мб. - а генерувати таку сторінку із будь-якої мови програмування буде супер накладно для сервера. Тому роблю ставку на статичні сторінки...
Ardilla-CMS - зберігає дані в БД, але генерує і управляє ШТМЛ сторінками які мають:
1. Звичайні ШТМЛ елементи
2. Динамічні елементи SSI
3. і елементи які підзавантажуються через AJAX запити....
4. :cool: + В системі немає 1 точки входу....

• Адміністратор
  • Модератор
Я так передбачаю, що через 2-5 років сайти стануть 3-D, сторінки будуть важити за 10 мб. - а генерувати таку сторінку із будь-якої мови програмування буде супер накладно для сервера. Тому роблю ставку на статичні сторінки...
Ardilla-CMS - зберігає дані в БД, але генерує і управляє ШТМЛ сторінками які мають:
1. Звичайні ШТМЛ елементи
2. Динамічні елементи SSI
3. і елементи які підзавантажуються через AJAX запити....
4. :cool: + В системі немає 1 точки входу....
Задумка дуже класна, надіюсь ви її реалізуєте і ця cms стане однією із найпопулярніших

• Адміністратор
  • Модератор
rullan

rullan

Новенький
Користувач

:devilish: Є дві причини чому вибрав INNODB^
1. Швидкість!
2. Я є прихильником функціонального програмування а не обєктно-орієнтованого!
Ну і 3 - я ніколи немав справи з МОНГО....

Bigmaster

Bigmaster

Новенький
Користувач

Моя думка, что ваш проект нікому не потрібен і він дуже швидко загнется. Якщо ви бажаєт добитися успіху, то треба створювати команду, конкуренцію не потянете.

Bigmaster

Bigmaster

Новенький
Користувач

Вам потрібно розвивати ком'юніті, чтоб конкуренцію тягнути, зробити банальний форум підтримки, а ще зробити демо версію своєї cms, а не скріншоти. Назву Cms краще продумати, тере в домені зовсім не використовувати. Успіхів, везіння!

Зверху Знизу